Activitats

EG3SQ Gala de Queralt 2020

 

El Radioclub La Baells, els radioaficionats del Berguedà, prepara una activitat per commemorar la Gala de Queralt 2020 i farà transmissions radioelèctriques al santuari dos dies abans de la gala, en concret el dia 6 de setembre. «Ho farem en cap de setmana perquè el nostre missatge arribi a tot arreu, d’aquesta manera ens anticipem a la data concreta de la gala, i en fer-ho en diumenge la gent no treballa i podrem fer molts més contactes», explica Josep Hontangas , membre del radioclub berguedà. Els radioaficionats instal·laran una carpa cedida per l’Ajuntament davant de l’església i durant tot el dia hi haurà algun operador present realitzant connexions, contactes, arreu de Catalunya i si és possible, depenent de la propagació, també de la resta d’Espanya i del món. EG3SQ serà l’indicatiu especial atorgat per a l’ocasió. Tots els participants que aconsegueixin la connexió amb els radioaficionats berguedans que seran al santuari aconseguiran una QSR que serà un dibuix realitzat especialment per a l’ocasió pel mateix Josep Hontangas. Els radioaficionats tindran en compte les mesures contra la covid-19. En cada moment hi haurà només un o dos operadors dins la carpa i es mantindrà la distància de seguretat.

Font: https://www.regio7.cat/bergueda/2020/08/27/radioaficionats-berguedans-divulgaran-gala-queralt/627779.html

 

1RA. TROBADA EA3RCI 20-10-2019 A ST.CORNELI DE CERCS

PROGRAMA TROBADA EA3RCI 20-10-2019

 – APARCAMENT DE VEHICLES A LA PLAÇA DEL MUSEU DE LES MINES DE CERCS.

https://goo.gl/maps/MjmyKo6d1hTUb1EM7  (pels que no coneixeu Sant Corneli i veniu des de Barcelona, Bages, etc., aneu per la carretera C-16, la deixareu després de Berga, a uns 10 Kms en direcció túnel del Cadí i just passada la central tèrmica, a l’esquerra, agafeu la BV-4025 en direcció Sant Corneli durant 3,5 kms i entreu pel primer accés a Sant Corneli, que és el que posa direcció Museu de les Mines i un cop allà tindreu un ampli espai d’aparcament.

Freqüència d’aproximació (repetidor en fase de proves):  438.725 -7600 / 431.125 – subtò 77 Hz

 – PUNT i HORA TROBADA: de 8,00 a 9,00 esmorzar al “xiringuito” a St. Corneli. (Font del Roure) que es troba al costat de l’aparcament https://goo.gl/maps/ELVRDFYrBnyaEeN98 on tindrem l’esmorzar, una botifarrada a la brasa (encara que recomanem no menjar gaire ja que després al restaurant hi posen molt menjar). Acabarà estrictament a les 09,00 ja que tenim un seguit d’activitats per a tots vosaltres.

 – 09:30 Per als familiars i acompanyants NO radioaficionats, tenim organitzada una sortida per a anar a BUSCAR BOLETS i alguns companys nostres seran els vostres guies.

 -10:00 PONÈNCIES DE RÀDIO a l’antic cinema, just situat al costat del restaurant Santa Bàrbara https://goo.gl/maps/REZnxGjLtEQK2nRk8. (Abans de començar podem posar tota la “trasteria” que tinguem per vendre i exposar-la , sempre i quan sigui tot material de radioafició)… això de “trasteria” va amb tot l’afecte eh?, és a dir… un bon mercat de segona mà i compra-venda.

 PONÈNCIES A CÀRREC DE:

10,00 a 10,30 FT8/FT4 ( Jordi Simon Perayre EA3HWR).

 10,30 a 11,00 DMR i FUSION (Quim Fàbregas EA3ANS)

 11,30 a 12,00 SATÈLITS (Florentino Algilaga EB3CBZ).

 12,00 a 12,30 COM CAPTAR NOUS RADIOAFICIONAST JOVES (Enric Fraile EB3BTZ)

 12,30 a 13,00 MERCAHAM PRESENT i FUTUR (Miquel Àngel Begué EA3AYR)

 El programa de ponències i/o els ponents poden patir canvis d’última hora, segons disponibilitat dels mateixos, però el nombre de les ponències serà de cinc xerrades tal i com consta al programa.

 13,30 / 14,00 DINAREM AL RESTAURANT SANT BÀRBARA. https://goo.gl/maps/REZnxGjLtEQK2nRk8 per si hi ha algú que només ve al dinar, aquesta es la ubicació del restaurant.

 MENÚ:

Entrants: (no cal triar, assortit amb: ).

Amanida, pebrot escalivat, safata de pernil i  fusta d’embotits.

 Primers: (a escollir).

– escudella amb carn d’olla.

– paella.

 Segons: (a escollir).

– peus de porc guisats.

– vedella amb bolets.

– cuixetes de pollastre al forn.

 Postres:

– bunyols casolans amb ampolla de moscatell.

 El menú d’adult, a banda d’aigua i vi, excepcionalment també hi està inclòs cervesa, refrescos (com pot ser coca-cola, fanta, etc, i també hi entra el cafè i xupito),… tot per 20€ per cap.

 També disposarem d’un menú infantil per a la mainada fins a 10 anys que constarà de: Primers: (a escollir). sopeta amb pilota o macarrons. Segon: hamburguesa amb patates. Postres: (a escollir): iogur o gelat.

 El preu del menú d’adult és de 20€ per cap i l’infantil és de 11€ per nen/a.

 Us demanem que, si us plau, per confirmar la reserva, ens feu transferència per l’import total, amb data límit del 10 d’octubre de 2.019. Només heu d’abonar els dinars de la colla que veniu i res més, ja que tota la resta és de franc. La transferència ha de ser a favor de : Associació de Rdioaficionats La Baells, l’entitat és: TRIODOS BANK , IBAN ES14 1491 0001 2730 0010 2374. Si us plau, a l’hora de fer l’ingrés indiqueu el vostre nom i indicatiu i posteriorment ens envieu un e-mail a    rcbaells@gmail.com      amb la confirmació de quants adults i infants vindreu. Moltes gràcies

 RIFA DE PATROCINARDORS i LLIURAMENT DE DIPLOMES FESTES DE LA PATUM DE BERGA 2018/2019:

 A l’hora del cafè farem un sorteig d’articles de ràdio “sorpresa” cedits pels nostres patrocinadors que son:

 AJUNTAMENT DE CERCS 

TTI SPAIN-HAM RADIO

ASTRO RÀDIO

BLED TECHNOLOGY

ELCTRÒNICA BARCELÓ

KOMUNICA POWER

LOCURA DIGITAL

MERCURY BARCELONA

MIDLAND

PIHERNZ

TAGRA ANTENES

Bé doncs us esperem, tenim moltes ganes de fer una trobada de germanor, poder tenir-vos entre nosaltres i gaudir d’una bona diada.

 Per a qualsevol dubte i/o consulta, la nostra adreça electrònica és:   rcbaells@gmail.com     i també podeu contactar per telèfon. i/o whapp al 606-509-312.

 73, i t’esperem !!!!!!!

SEGONA EDICIÓ DIPLOMA i QSL ESPECIAL “LA PATUM DE BERGA 2019”

SEGONA EDICIÓ DIPLOMA i QSL ESPECIAL “LA PATUM DE BERGA 2019”

El Radioclub La Baells EA3RCI organitza el present Diploma i qsl especial per contribuir a la difusió turística i cultural del municipi de Berga i de la comarca del Berguedà, amb èmfasi, davant la societat en general i el col-lectiu de radioaficionats en particular.

BASES:

ÀMBIT: Podran participar tots els radioaficionats del món en possessió de llicència oficial vigent.

DATES: Des de les 00:01 hores EA del dia 15 de juny de 2019 (dissabte) fins a les 23:59 hores EA del dia 23 de juny de 2019 (diumenge).

BANDES I MODALITATS:  20, 40, 80, i 160 metres, SSB fonia , FT-8 dins dels segments recomanats per la IARU.

CRIDA: “CQ Diploma PATUM DE BERGA 2019”.

DIPLOMES: Els interessats a aconseguir el Diploma d’establir contactes radioelèctrics amb les estacions atorgants, fins a completar la següent combinació de caràcters (que fan un total de CINC):

P-A-T-U-M

Estacions Atorgants:

EG3PTP atorgarà la lletra “P” ,

EG3PTA atorgarà la lletra “A” ,

EG3PTT atorgarà la lletra “T” ,

EG3PTU atorgarà la lletra “U” ,

EG3PTM atorgarà la lletra “M” ,

Es podrà donar més d’una lletra per dia dins de la mateixa banda si es canvia de modalitat, es a dir, de SSB a digitals o a la inversa, i també si es canvia de banda. No hi haurà cap comodí.

Tota combinació es vàlida, es pot fer una lletra per banda, o per diferents bandes o modalitats, es a dir, que tota combinació serà donada per bona per a la obtenció del diploma.

 

 

LLISTES: Les llistes de contactes realitzats seran enviades exclusivament en format electrònic tipus ADIF, abans de les 00:00 hores del dia 11 de juliol de 2019, al correu electrònic rcbaells@gmail.com o al mànager ea3dur@gmail.com

VERIFICACIÓ DE CONTACTES: No seran vàlids els contactes realitzats en el nom d’altres estacions, excepte els realitzats amb estacions col·lectives de Ràdio-Clubs o seccions, a través dels operadors assignats per aquests. Cada contacte serà creuat amb el llibre de registre (log) de cada estació atorgant.

QSL ESPECIAL: Tota estació que hagi contactat amb la nostres estacions EG3PTP, EG3PTA, EG3PTT, EG3PTU, EG3PTM, encara que sigui en un sol dia haurà aconseguit la qsl especial.

LLIURAMENT DE DIPLOMES: El Diploma (en format color A4) s’enviarà a tots els participants de manera gratuïta per correu electrònic en format digital , a l’adreça remitent dels llistats (logs) enviats. També hi ha possibilitat d’enviar els diplomes en format paper per correu ordinari amb cost total de 5€, o bé en paper també i de forma gratuïta en futures trobades presencials prèvia petició. La QSL especial serà enviada VIA e-qsl en format digital o bé per correu electrònic.

FINAL: Per a qualsevol qüestió no prevista en les presents bases, o dubte en la seva interpretació, ho resoldrà la Junta Directiva del Ràdio Club la Baells , quina decisió serà inapel·lable.

El Ràdio Club la Baells agraeix a tots els participants i us desitja a tots molta sort en aquesta activitat.

73,